Έχασα τον κωδικό μου για το mail, vpn, eclass.uniwa.gr, ΕΥΔΟΞΟ, ΠΑΣΟ κτλ. Τι μπορώ να κάνω;

Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού πρόσβασης για τις υπηρεσίες του Τμήματος Υποστήριξης Δικτύων  ισχύουν τα εξής:

  • Αν είστε προπτυχιακός φοιτητής του πρώην ΤΕΙ Αθήνας, τότε μέσα απο την ιστοσελίδα http://register.teiath.gr (4η επιλογή στο σχετικό μενού) μπορείτε να αναπαράγετε νέο κωδικό πρόσβασης.  Το μόνο που θα χρειαστείτε για την είσοδο στην ιστοσελίδα είναι οι κωδικοί της εφαρμογής του παλιού (estudy) μαθητολογίου.  Προσοχή: ο νέος κωδικός ενεργοποιείται μετά την πάροδο 15 λεπτών.
  • Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε ανάκτηση του κωδικού σας μέσω της εφαρμογής https://my.uniwa.gr (με την προϋπόθεση ότι στο παρελθόν έχετε καταχωρήσει προσωπική διεύθυνση ανάκτησης). Αναλυτικές οδηγίες εδώ: https://wiki.noc.uniwa.gr/doku.php?id=my_uniwa_service
  • Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείτε να μας στείλετε με email (από κάποιο προσωπικό σας email) στην διεύθυνση noc@uniwa.gr , φωτογραφία (από την πίσω μεριά με τα στοιχεία σας) της αστυνομική σας ταυτότητα ώστε να γίνει η σχετική ταυτοποίηση στοιχείων. Στο ίδιο email θα πρέπει να αναφέρετε το τμήμα που σπουδάζετε και (προαιρετικά) τον αριθμό μητρώου σας. Στην συνεχεία θα εκδώσουμε νέο κωδικό για τον λογαριασμό σας (και θα τον στείλουμε στο προσωπικό σας email).

Comments are closed.